Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:29  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Torna l’Hora del Conte amb l’espectacle “Ànima Animal”

  • Ànima Animal

    Ànima Animal

14/10/2021

Ja es poden reservar les entrades per l’espectacle de l’Hora del Conte, organitzada per la Biblioteca Municipal La Grua, “Ànima Animal” de la cia. La Petita Companyia, que es farà a la Sala de la Concòrdia el divendres 22 d’octubre.

 

Després de l’estiu, l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal La Grua tornen a programar l’Hora del Conte un cop al mes. L’espectacle del mes d’octubre serà “Ànima Animal” de la cia. La Petita Companyia, que convidaran als més petits a una sessió de narració oral per la qual circularan contes literaris i de la tradició oral. Viatjarem junts a indrets diversos, descobrint situacions i coneixent aquests personatges tan humans. I tot de la mà de la paraula viva.

 

Reflexionarem sobre si tenen ànima els animals o només les persones, i sobre si els objectes també en tenen, d’ànima. Veniu i mirarem de trobar resposta a aquestes preguntes. Sentirem contes d’animals, escoltarem què els va passar i descobrirem la seva ànima animal!

 

L’espectacle està recomanat per a infants a partir de 4 anys, i l’entrada és gratuïta per tothom.Data de modificació: 14/10/2021 17:45:30