Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:30  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Actes commemoratius del 30è aniversari del Circuit a Montmeló

  • 30è aniversari del Circuit a Montmeló: decoració floral a Montmeló

    30è aniversari del Circuit a Montmeló: decoració floral a Montmeló

  • 30è aniversari del Circuit a Montmeló

    30è aniversari del Circuit a Montmeló

14/10/2021

Divendres 8 d'octubre es va donar el tret de sortida als actes de commemoració dels 30 anys del Circuit a Montmeló, amb una Tertúlia a la Sala Polivalent. Seguim de festa, i al llarg del dia d'avui, s'han engalanat diferents places del municipi amb pneumàtics de vehicles que han corregut per la pista del Circuit que han estat pintats i reconvertits en jardineres per part de la Brigada d'Obres i Jardineria de l'Ajuntament.

 

Els actes commemoratius de l'aniversari continuaran durant el cap de setmana del 16 i 17 d'octubre. 

 

Motos, cotxes i passejada al circuit


Dissabte 16 serà el torn dels motards. La plaça de la Quintana serà testimoni d'una Motofarra, amb concentració de motos curses de lents i estripada motera.

El diumenge 17 es celebrarà la 8a trobada de clàssics de Montmeló, una concentració d'automòbils clàssics on també haurà esmorzar de brasa, música en viu, llotja del motor i simuladors de conducció.

En acabar la trobada de clàssics, a les 12.30 h, s'iniciarà una passejada a peu fins al Circuit per poder visitar l'equipament. Es tracta d'una jornada de portes obertes per a la ciutadania de Montmeló que podrà veure diferents racons de les instal·lacions del circuit i els vehicles clàssics a la pista. Les persones interessades es poden inscriure a aquesta passejada en el correu electrònic alcaldia@montmelo.cat  fins al dijous 14 d'octubre.Data de modificació: 14/10/2021 19:30:46