Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:43  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Mor als 61 anys, el locutor i cofundador de Ràdio Montmeló, Paco Agudo

  • Paco Agudo a Ràdio Granollers

    Paco Agudo a Ràdio Granollers

7/10/2021

Aquest dimarts es va conèixer la mort als 61 anys de Paco Agudo, periodista amb una llarga trajectòria al món de la ràdio. Agudo feia un any i mig que estava de baixa laboral pels problemes coronaris que patia i que el van obligar a apartar-se de la feina a la ràdio.

 

Agudo va iniciar el seu treball al món de la ràdio a Ràdio Montmeló de la que en formava part des dels seus inicis als anys 80. Conjuntament amb Santamaria Paredes, que n’era el director. En Paco va formar part de l’emissora local fins a principis dels anys 90 quan es crea l’emissora comarcal, Ràdio 7 Vallès.

 

A l’inici de Ràdio 7 Vallès s’encarregava de la informació municipal de Montmeló. Després, també va fer informació relacionada amb Granollers com a redactor i editor de butlletins i informatius radiofònics. Abans d’agafar la baixa laboral, era el coeditor del magazine Granollers Avui.

 

Tal com informa El 9 Nou, Agudo era un professional molt polivalent i havia fet tot tipus d’informació, també esportiva i era molt conegut, tant a Montmeló com a Granollers. Havia dirigit tertúlies polítiques i socials en una trajectòria de més de 20 anys a la ràdio municipal. També ha estat un formador de desenes de joves periodistes que han tingut el seu primer contacte amb la ràdio a l’emissora municipal.

 

A Montmeló era una persona molt coneguda, havia estat monitor del Club d’Esplai i col·laborador amb diverses entitats del municipi. La notícia de la seva mort ha colpit a molts montmelonins i montmelonines que el recorden amb el seu somriure present i com un gran conversador.Data de modificació: 13/10/2021 13:59:56