Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:04  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Càritas Montmeló omple d'aliments el seu magatzem

  • Foto Caritas 0921

    Foto Caritas 0921

3/10/2021

La setmana passada, Càritas Montmeló va comprar aliments per valor de 3.000 € fent ús de la subvenció anual de l'Ajuntament. Això ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració amb Càritas Parroquial Montmeló per al proveïment d'aliments a persones que es troben en situació de vulnerabilitat social derivada des de serveis socials.


El passat dia 17 de maig l'Ajuntament de Montmeló va signar aquest conveni de col·laboració amb Càritas Parroquial Montmeló per tal de regular la col·laboració econòmica i material de l'Ajuntament en el proveïment d'aliments de les persones derivades pels serveis socials.


Càritas Parroquial Montmeló realitza el repartiment d'aliments des de fa molts anys al municipi, i ha treballat sempre en coordinació amb els serveis socials municipals. En l'actualitat l'entitat atén a un total de 65 famílies i realitza dos repartiments mensuals d'aliments. Càritas amb l'equip de voluntàries, s'encarrega de l'emmagatzematge i gestió dels aliments, i de la preparació de lots per a la seva distribució entre les persones usuàries.


L'Ajuntament concedeix a Càritas una subvenció de 6000 € per a la compra d'aliments, i dota d'altres recursos per facilitar el transport de les donacions del Banc d'Aliments a l'entitat, entre d'altres, amb un valor de 7694.69 €.


La compra d'aquests aliments es troba al magatzem de Càritas a la parròquia de Montmeló on van anar l'alcalde Pere Rodríguez i la regidora de l'Àrea d'acció social Mar Hernández i van ser rebuts per l'actual mossèn de la parròquia Santa Maria, Carlos Valenciano de Mendiolaza.

 

 Data de modificació: 07/10/2021 13:53:53