Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:30  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Èxit d’inscripcions als tallers de la Gent Gran de Montmeló amb la reobertura de l’equipament

  • Casal de la Gent Gran

    Casal de la Gent Gran

  • Casal de la Gent Gran

    Casal de la Gent Gran

4/10/2021

Aquest passat dilluns van començar els tallers de la gent gran a Montmeló. Un cop ja han acabat les reformes per mantenir l'activitat del centre de dia i del casal de forma paral·lela, l'equipament del Casal de la Gent Gran ja ha recuperat el ple funcionament. De fet, els tallers han estat tot un èxit i s'han superat amb escreix les inscripcions d'ara fa dos anys.

 

Més de 370 inscripcions i una oferta de 34 tallers adreçats als més grans del municipi. El Casal de la Gent Gran de Montmeló ha reobert les seves portes amb una amplia oferta d'activitats pensades per aquest col·lectiu.

Entre la programació dels tallers hi ha propostes pensades per a tots els gustos. Des de més tradicionals com els tallers de memòria o psicomotricitat fins a més innovadors com un d'art-terapia o d'smarthphone.

A banda de l'inici dels tallers, la nova cafeteria del Casal de la Gent Gran també ja funciona. Un espai que molts usuaris d'aquest equipament trobaven a faltar des de fa ja més d'un any i mig quan va tancar a causa de la crisi sanitària. Per ells és un punt de trobada entre amics.

Per recuperar l'activitat de Casal de la Gent Gran, s'han hagut de fer obres d'adequació, per mantenir i sectoritzar els espais que van ser ocupats pel centre de dia de la Residència de Can Dotras arran de la pandèmia.

 

 

 Data de modificació: 07/10/2021 12:12:32