Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

10:51  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló fa un comiat col·lectiu a les víctimes de la Covid-19

 • Montmeló batega: mural de trencadís

  Montmeló batega: mural de trencadís

 • Montmeló batega

  Montmeló batega

 • Montmeló batega

  Montmeló batega

 • Montmeló batega

  Montmeló batega

 • Montmeló batega

  Montmeló batega

 • Montmeló batega

  Montmeló batega

5/10/2021

Montmeló va fer divendres passat dia 1 d'octubre, un acte en record a les víctimes de la Covid i també un homenatge al col·lectiu sanitari. Ciutadania, famílies i personal sanitari es van reunir la plaça d'Ernest Lluch per fer un comiat col·lectiu.

Poesia i música per acomiadar-se de les víctimes de la Covid-19. Així va ser l'acte commemoratiu que ha organitzat Montmeló per a les famílies de les víctimes i també pel personal sanitari. La trobada es va convertir en un comiat col·lectiu, ja que moltes famílies no van poder fer-lo a causa de les restriccions sanitàries. L'esdeveniment també ha servit per agrair la tasca dels sanitaris que van treballar, i encara treballen, en la lluita contra el coronavirus.

'Montmeló Batega per a homenatjar a tot el personal sanitari que ens atén, cuida i acompanya en tot aquest procés'. Amb aquestes paraules d'inici, l'actriu  Lali Barenys va ser l'encarregada de fer el recital de poesia i de conduir l'acte. Durant el confinament va escriure tot allò que sentia i ha aprofitat l'acte per compartir els seus poemes amb tota la ciutadania A banda de la música i la poesia, l'acte també va comptar amb el parlament de diverses persones que van donar veu a les experiències durant la pandèmia de sanitaris i familiars de malalts de Covid de Montmeló.

L'acte es va tancar amb la descoberta d'un mural col·laboratiu fet per l'Escola de Trencadís de Barcelona amb l'ajut de familiars i sanitaris de Montmeló-o. El mural representa un arbre ple de cors com a simbologia de vida i esperança.

 

 Data de modificació: 18/10/2021 13:07:26