Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:21  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

El Festival de la Velocidad torna carregat de propostes per al públic

  • Festival de la Velocidad de Barcelona

    Festival de la Velocidad de Barcelona

6/10/2021

Una zona infantil, una concentració de cotxes modificats, visites guiades i una exhibició per pista d’alguns dels millors superesportius, els GT1, faran les delícies dels aficionats.

El Festival de la Velocidad de Barcelona-Llegado María de Villota ja ha transformat el Circuit de Barcelona-Catalunya, envaint-lo amb algunes de les unitats més potents i de més bellesa del món. Encara que el seu programa esportiu ja és un atractiu per si sol, els aficionats comptaran amb diverses propostes per a passar un autèntic cap de setmana festiu apte per a totes les edats i els gustos amb el motor com a epicentre.

Darrere de la Tribuna Principal, lloc des del qual es podrà seguir l'activitat a pista -així com des de la Tribuna G- es concentrarà una zona lúdica per al públic. Allà es podrà trobar una zona infantil amb inflables i llits elàstics per als més petits, mentre que els grans es delecten amb la cinquena edició del MOD·A·S Car Show. Es tracta d'un gran esdeveniment de cotxes modificats que s'ha consolidat com un dels millors del país. En la concentració participaran al voltant de 400 unitats úniques i personalitzades durant tot el cap de setmana, una cosa digna de ser vista en directe.

D'altra banda, els aficionats que vulguin saber més sobre el Circuit i sobre el seu funcionament, així com conèixer alguns dels seus racons més exclusius, disposen de visites guiades per a satisfer la seva curiositat. És una fórmula que sempre té un gran acolliment entre els visitants. El diumenge, una nova categoria no competitiva farà el seu debut mundial per l'asfalt barceloní. És la GT1 Sports Club Powered by Curbstone Events, que reuneix una impressionant llista de superesportius com el Lamborghini SCV12, el Pagani Zonda R, el Ferrari FFXK, el Porsche 935 i el McLaren Senna GTR. Aquests cotxes efectuaran una sessió de 40’ a partir de les 12.35 hores del diumenge.

Els amants dels eSports també comptaran amb una cursa online, la denominada Fanatec eSports GT Pro Series, que es podrà seguir en directe a través de YouTube. Es tracta de la primera edició del certamen virtual, que tancarà temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Entrades a www.circuit.catData de modificació: 07/10/2021 12:07:23