Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:35  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Aquest dijous 7 d'octubre, la montmelonina Judith Requena torna un any després a presentar el seu segon llibre.

  • Judith Requena

    Judith Requena

7/10/2021

Si fa unes dues setmanes va ser el torn de M. José Fernández, ara, una altra escriptora local presenta el que ja és el seu segon llibre. Es tracta de Judith Requena i la seva obra 'Caçadora de cels'.

Montmeló compta ja amb una àmplia xarxa d'escriptores de diferents àmbits. Judit Requena és una jove autora que l'estiu passat va estrenar-se amb 'Comerciales del amor' i que un any després torna a publicar el seu segon llibre 'Caçadores de cels'.

Aquest dijous 7 d'octubre a les 18 hores, Judith presentarà el llibre als Jardins de La Torreta, dins de les activitats organitzades per la Biblioteca Municipal La Grua, amb motiu del seu 25è aniversari.

Aquest segon llibre obre la saga 'El Pols d'Ícar', on la Judith Requena té previst publicar sis històries de diferents temàtiques. En aquesta ocasió, 'Caçadora de Cels' transporta al lector a descobrir la trama al voltant dels misteris del cel. Precisament, Judith Requena, des de fa sis anys, fotografia el cel quan observa determinades tonalitats de colors.

Els camins naturals de la comarca i el camí fluvial de Montmeló apareixen en la segona novel·la de la montmelonina Judith Requena. En aquest llibre, 'Caçadora de cels', l'autora ha volgut descriure els entorns per on la Laia, la protagonista, es mou.

La Judith ha optat per publicar-se ella mateixa el llibre tal com va fer amb el primer. El llibre es pot comprar per Amazon i d'altres plataformes d'internet.

 

 

 Data de modificació: 07/10/2021 14:35:45