Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:44  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Nou curs adreçat a comerços i empreses: Selecció de personal a través dels valors

  • Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

    Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

27/9/2021

Des de Promoció Econòmica plantegen una nova sessió d'interès per a  empreses i comerços. Aquesta sessió forma part del Recull d'activitats per a empreses elaborat per la Diputació de Barcelona.

 

La selecció de candidatures tradicional a través de l'anàlisi del currículum té les seves limitacions. Per millorar la vostra manera de trobar el personal més adient, us proposem una sessió, el dia 7 d'octubre, on des de la Fundación No Somos Invisiblesse'ns parlarà de la selecció de personal a través dels valors.


En aquesta sessió, molt especial, doncs hi intervindran persones amb paràlisi cerebral, es donarà pautes per incorporar la selecció per valors als sistemes de reclutament tradicionals, una eina per conèixer i avaluar els valors personals del candidat i la seva alineació amb els valors requerits per al lloc de feina.

 

La sessió es durà a terme al migdia i primera hora de la tarda perquè puguin ser el màxim de compatibles amb l’activitat laboral, i hi haurà també un espai de dinar (amb mesures Covid) i networking.

 
L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia i hi ha places limitades. Si hi esteu interessats/des, podeu enviar un correu a promoec@montmelo.cat.

 

  • Dijous 7 d'octubre de 12.00 - 17.30 h. A càrrec de la Fundación No Somos Invisibles
 

Més informació i inscripcions: 

 

 Data de modificació: 01/10/2021 17:08:37