Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:11  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Aquest setembre es compleixen 30 anys de Circuit a Montmeló

  • 30 anys del Circuit a Montmeló

    30 anys del Circuit a Montmeló

30/9/2021

El Circuit de Barcelona-Catalunya va ser inaugurat el 10 de setembre de 1991, gràcies a l’impuls de l’Ajuntament de Montmeló, la Generalitat de Catalunya i el Reial Automòbil Club de Catalunya.

 

El Circuit va acollir la seva primera cursa només cinc dies després de la seva inauguració, el Campionat d’Espanya de Turismes, mentre que el primer Gran Premi d’F1 se celebraria unes setmanes més tard, el 29 de setembre.

 

Des d’aquell moment, el aleshores Circuit de Catalunya, va ser també el Circuit de Montmeló, a posar el nom de Montmeló en el mapa mundial i va provocar que el municipi experimentés una gran transformació els caps de setmana de Gran Premi. Són ja 30 anys de convivència ininterrompuda amb aquesta gran instal·lació esportiva del motor.

 

Per celebrar aquest aniversari l’Ajuntament està treballant en un seguit d’actes que tindran el tret de sortida divendres 8 d’octubre amb una taula rodona on es parlarà de “Present, passat i futur” del Circuit i on es presentaran la resta d’actes previstos.

 

Durant nou dies, del 8 al 17 d’octubre, Montmeló es vestirà de colors i de motor. Una xerrada sobre el vehicle elèctric i una concentració de motos i de vehicles clàssics, donaran forma a aquesta celebració. Les entitats Moteros Montmeló, dissabte 16 d’octubre i l’associació Clàssic Club Montmeló, diumenge 17 seran també protagonistes d’aquesta celebració amb l’organització de les respectives trobades.

 

Tots aquests actes estaran acompanyats d’una exposició que farà un recorregut pels 30 anys de la història del Circuit a Montmeló.Data de modificació: 07/10/2021 13:43:45