Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:26  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

Acte de reconeixement al personal sanitari i de record a les víctimes de la Covid-19

  • Montmeló Batega

    Montmeló Batega

28/9/2021

La cadena de contagis de la Covid-19 que es va iniciar a la Xina a finals de 2019 es va convertir aviat en una pandèmia, provocant milions d'infeccions i de morts. L'impacte del coronavirus va obligar tot el món a prendre mesures excepcionals com ara ordenar el confinament de la població i l'aturada de l'economia. Des de llavors el planeta lluita per recuperar la normalitat.

 

El dia 1 d’octubre a les 18 hores a la plaça d’Ernest Lluch, l’ajuntament ha previst la organització d’un acte de record a les persones que han mort durant la pandèmia de la Covid-19 i que serveixi, també, per retre un homenatge a tot el personal sanitari que ens atén, cuida i acompanya en tot aquest procés.

 

L’acte consistirà en una lectura de poemes i música a càrrec de Lali Barenys que estarà acompanyada de Carles Beltran amb la guitarra i el piano i la veu de Sandra Bautista. També comptarà amb la participació de les persones que compartiran amb el públic assistent les seves vivències.

 

Aquest mateix dia es descobrirà un mural fet amb trencadís que representa Un arbre de la vida. L’arbre fet per l’escola Trencadís de Barcelona comptarà amb elements elaborats pels veritables protagonistes d’aquesta pandèmia: personal sanitari, gent gran i les famílies que han sofert alguna pèrdua.Data de modificació: 01/10/2021 17:09:13