Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:48  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Tancament del parc de la plaça d’Ernest Lluch i urbanització del passatge de Can Tabola

  • Tancament del parc de la plaça d’Ernest Lluch

    Tancament del parc de la plaça d’Ernest Lluch

22/9/2021

El Servei Municipal d'Obres i Manteniment de Montmeló ha estat l’encarregat de dur a terme les obres de tancament del parc infantil de la plaça d’Ernest Lluch.

 

Tenir cura dels espais infantils del poble ha estat una de les principals demandes de la ciutadania. Després del tancament dels espais de joc de la placa d'Ayrton Senna i de la plaça del Mil·lenari, ara és el torn de la plaça d’Ernest Lluch.

 

El model escollit de tanques és igual per tots els parcs i consta de tubs verticals de diàmetre 80mm galvanitzats i separats 10 cm entre ells, amb una platina d’ancoratge al terra. El tancament dels espais de joc es duu a terme per motius de seguretat i per evitar que els animals de companyia hi accedeixin. 

 

També han finalitzat les obres de pavimentació i il·luminació del passatge entre el carrer de Can tabola i la carretera BV-5003. Aquest passatge és un pas habitual molt utilitzat pel veïnat del barri.

 

Un cop finalitzat el moviment de terres i les corresponents instal·lacions de l’enllumenat, s’ha col·locat un paviment de formigó imprès.Data de modificació: 23/09/2021 20:26:41