Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:55  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Finalitzen les obres d’adequació del Casal de la Gent Gran

  • Casal de la Gent Gran

    Casal de la Gent Gran

25/9/2021

El dia 1 d’octubre el Casal de la Gent Granobre de nou les seves portes després d’un any i mig d’haver hagut de tancar

 

Durant aquest mes d’agost s’han dut a terme les obres de canvi de distribució i adequació de l’equipament del Casal de la Gent Gran. Aquestes obres tenien com a objectiu, recuperar l’activitat de Casal de la Gent Gran tot mantenint i sectoritzant els espais que han hagut de ser ocupats pel centre de dia de la Residència de Can Dotras arrel de la pandèmia.

 

A l’inici de l’estat d’alarma aquest equipament va ser clausurat i, part d’ell va ser ocupat pel Centre de Dia, de manera que aquesta activitat quedés isolada de la de Residència. Mesos més tard, els tallers ocupacionals de la Gent Gran van ser traslladats a l’equipament G2M, on s’han dut a terme fins a dia d’avui.

 

Amb l’inici del nou curs i amb una normativa de salut pública que ho permet, en col·laboració amb la Junta del Casal, l’Ajuntament ha actuat en l’equipament per fer compatibles ambdues activitats, traslladant la zona de bar a l’antiga sala polivalent i creant nous espais pels tallers i serveis.

 

Les obres que s’han realitzat han estat un nou espai de bar i un nou lavabo a la sala polivalent del casal, el tancament de l’espai del centre de dia, tenint accés des de la residència, obertura de portes als banys des de el centre de dia i tancament des del casal i mampares divisòries per crear noves sales per tallers. Amb aquestes obres, l’equipament conegut com a Casal de la Gent Gran tornarà a acollir les activitats, tallers i serveis que es van suspendre per la pandèmia, aquest mes d’octubre.Data de modificació: 01/10/2021 17:08:00