Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:09  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  • Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

    Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

  • Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

    Sessió formativa per a empreses i comerços a la G2M

26/9/2021

Un cop deixades enrere les vacances d'estiu, des de Promoció Econòmica plantegem un parell de sessions que creiem que poden ser d’interès per a  empreses i comerços. Ambdues formen part d'un reconegut Recull d'activitats per a empreses elaborat per la Diputació de Barcelona i estaran conduïdes per professionals

 

Les sessions es realitzaran al migdia i primera hora de la tarda perquè puguin ser el màxim de compatibles amb l’activitat laboral, i hi haurà també un espai de dinar (amb mesures Covid) i networking.

 

 

Necessites contractar personal? Informa’t dels contractes de treball amb bonificació o reducció vigents

 

Formació dividida en dues parts. La primera part es desenvoluparà amb una exposició teòrica dels diferents contractes amb bonificació o reducció existents en l'actualitat, ordenada per col·lectius desfavorits i il·lustrada amb comentaris sobre casos reals extrets de la pràctica professional. La segona part serà pràctica, a través de la plataforma habilitada en el lloc web de la Fundació Estatal per a la Formació i l'Ocupació (actual Fundae, anterior Fundació Tripartida).

 

Es farà una demostració a temps real dels passos que cal seguir per tramitar la bonificació dels cursos de formació, de tal manera que al finalitzar la sessió les persones assistents tindran les eines i els coneixements suficients per tramitar-la per si mateixes. Coneixeran la manera de calcular el cost que ha d'assumir l'empresa en contractar de forma laboral a una persona i l'estalvi que li suposa si aquesta contractació té bonificació o reducció.

  • Dijous 30 de setembre de 13.00 a 17.30 h. A càrrec de YPA Project.

 

 

Selecció de personal a través dels Valors

 

Normalment les empreses seleccionen candidats per currículum i acaben acomiadant persones que no encaixen. Es dona una eina per conèixer i avaluar els valors personals del candidat i la seva alineació amb els valors requerits per al lloc de feina.

 

L'assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia i hi ha places limitades. En cas de superar les previsions d'aforament, es prioritzarà que el nombre màxim d'empreses puguin beneficiar-se'n i se seguirà també l'ordre d'inscripció.

  • Dijous 7 d'octubre de 12.00 - 17.30 h. A càrrec de la Fundación No Somos Invisibles
 

Més informació i inscripcions: Data de modificació: 27/09/2021 14:55:17