Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:51  |  25/01/2022

Data i hora oficial

El temps

Treu tot el profit de les xarxes socials també per trobar feina

  • Xarxes socials i feina

    Xarxes socials i feina

13/9/2021

Des del Departament de Promoció Econòmica es proposa un paquet de tres sessions de formació per aprendre a treure tot el profit de les xarxes socials, en aquest cas per trobar una (nova) feina.

 

Les xarxes socials poden ser una eina molt útil per a trobar ocupació si s'aprofiten bé. Per a això, cal tenir en compte les característiques específiques de cada mitjà, ja que, per exemple, no generarà el mateix efecte publicar certa informació en una xarxa professional com LinkedIn que en una més lúdica com Twitter.

 

Per aquesta raó, és important saber com funcionen les diferents xarxes socials per a dissenyar una estratègia adequada, ja que les ofertes de treball circulen per més d'un canal. LinkedIn, Twitter i la no tant coneguda BeBee, cadascuna explicada per professionals experts, en un moment de reactivació de l’economia i quan la comunicació per xarxes és cada cop més determinant.

 

Us podeu inscriure a tot el paquet i/o bé a sessions individuals. La formació serà presencial al Centre de Formació i Recursos G2M. Les places són limitades i l'horari és de 9.30 a 13.30 h. La inscripció ésoberta a tothom però tindran preferència les persones usuàries del Servei Local d’Ocupació de Montmeló.

  • Dimecres 22 setembre - TWITTER
  • Dijous 23 setembre - LINKEDIN
  •  Divendres 24 setembre – BE BEE

 

Més informació i inscripcions: Data de modificació: 17/09/2021 19:05:47