Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:35  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

El valor de la comunicació: Grups de conversa en català

  • Grup de conversa en català

    Grup de conversa en català

24/9/2021

Comença el darrer trimestre de l'any i encara tenim ganes d'aprendre, de xerrar, de conèixer gent i d'agafar confiança a l'hora de parlar català. És per això que des de l'Oficina de Català, amb el suport d'Òmnium Montmeló, s'han organitzat novament els grups de conversa que hi havia abans de la pandèmia.

 

Ens comuniquem, principalment, a través de la llengua comuna i aconseguir seguretat a l'hora de parlar és molt important. Algunes de les persones usuàries de l'Oficina de Català estudien la llengua, fan cursos, però és en el moment de la comunicació on cada persona ha de tenir estratègies per fer-se entendre i per això pensem que els grups de conversa, igual que el Voluntariat per la llengua, ajuden a totes aquelles persones que volen integrar-se i agafar confiança parlant català.

 

Els grups de conversa són sessions presencials que es faran a la G2M (c. Nou, 34) mantenint i respectant les restriccions de la Covid-19 amb l'objectiu de practicar la llengua i agafar fluïdesa en la comunicació. Alhora es pretén fer activitats culturals per tal de conèixer el municipi, per això també s'organitzen sortides locals durant el curs.

 

Les sessions seran els dilluns al matí d'11 h a 12 h o els dilluns de 19 h a 20 h. S'ofereixen els horaris de matí i tarda perquè cada persona esculli el que més l'hi interessi. Les persones interessades a fer el grup de conversa poden enviar un correu a  montmelo@cpnl.cat, trucar al 634 254 450 o bé passar per La Torreta dimarts o dijous al matí. El curs és gratuït. Inici del curs dilluns 4 d'octubre.Data de modificació: 01/10/2021 17:08:20