Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:38  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Les colles de Ball de Gitanes de Montmeló es retroben després d’un any i mig a l’Amfiteatre de la Torreta

  • Ballada de Gitanes a l'amfiteatre de La Torreta

    Ballada de Gitanes a l'amfiteatre de La Torreta

14/9/2021

El passat diumenge 12 de setembre a les 19 hores, 45 balladors i balladores de ball de Gitanes tornaven a plaça després de l’obligada aturada per la pandèmia. Més de 200 persones van omplir les grades i cadires de l’Amfiteatre.

 

La pluja ens va donar una treva i va permetre a la colla de Grans ballar davant del públic de Montmeló. Les Grans van estar acompanyades de la colla de Petites i de Mitjanes, que ja havien reprès l'activitat per Sant Jordi. Les tres colles van ballar la Jota de forma conjunta que van haver de repetir a petició del públic i animats pel presentador de l'acte.

 

La Retrobada de Ball de Gitanes va servir, també, per fer el sorteig de la Superpanera, que comptava amb una gran varietat i assortit de productes de comerços i establiments del poble. Finalment, l’afortunat que en va resultar guanyador el número 1910. La Superpanera ha estat possible gràcies a l'aportació de gairebé 40 comerços i empreses del municipi que han volgut col·laborar amb la colla i fer més assequible la participació de l'entitat a l'Aplec Internacional que organitza Adifolk i que aquest any es farà a l'Alguer (Sardenya, Itàlia).

 

La colla de Grans viatja a L'Alguer els dies 24, 25 i 26 de setembre per participar en l'Aplec que acull una àmplia diversitat de tots els àmbits de la cultura popular i on el Ball de Gitanes hi estarà representant amb la colla de Ball de Gitanes de Montmeló i amb la colla de Lliçà d'Amunt.Data de modificació: 17/09/2021 18:48:49