Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:36  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

Comença el nou curs a La Torreta amb un total de 19 tallers i monogràfics des d'ara fins al desembre

  • Guia cultural 2021

    Guia cultural 2021

  • QR Guia cultural 2021

    QR Guia cultural 2021

17/9/2021

Comença un nou curs de tallers a La Torreta amb novetats per oferir a la ciutadania un ampli ventall d’opcions per posar en marxa el cos i la creativitat.

 

L’oferta pel curs 2021-2022

 

Enguany, l’oferta de tallers es divideix en tallers regulars, que es desenvolupen al llarg de l’any, de l'octubre al juny del 2022, i el tallers mensuals i monogràfics, que tenen una durara curta de una o varies sessions.

 

Entre els tallers regulars s’hi troba el grup de salut i moviment, amb ioga, hipopilates, hipopressius amb nadons i dansa del ventre. Pel que fa al grup de tallers artístics i creatius, s’hi troben els tradicionals tallers de manualitats, pintura de roba i patchwork; així com un nou taller de restauració d’objectes i petits mobles. Pel que fa al taller de fotografia, s’inclou en l’oferta amb tres nivells d’aprenentatge.

 

Com a novetat, La Torreta oferirà enguany tallers mensuals i monogràfics. Durant tot el primer trimestre es realitzaran sis tallers monogràfics de cosmètica natural, on les persones usuàries podran crear els seus propis productes naturals com  tònics, cremes i mascaretes. Al mes d’octubre, s’ofereix un taller per a embarassades de 4 sessions titulat 'Sent la música abans de néixer', on es convida a embarassades i les seves parelles a acompanyar la gestació amb música.  El Trencadís imaparteix un taller d’Scapbooking que vol esser un espai creatiu així com de cohesió i integració.

 

Als tallers de cosmètica natural de novembre s’afegirà, en motiu del 25N-Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, un taller d’autodefensa. I al desembre, a les portes del Nadal, La Torreta s’omplirà de tallers nadalencs com tallers florals de creació de centres de taula i corones decoratives, un taller d'enquadernació artesanal i, finalment, els monogràfics de cosmètica natural.

 

 

Inscripcions

 

Per tal d’arribar a més gent i amb la voluntat de mostrar el ventall de tallers d’enguany, el proper dissabte 25 de setembre, de quatre a vuit, La Torreta oferirà una tarda de portes obertes on la ciutadania podrà fer un tastet dels tallers regulars així com preinscriure’s als mateixos.

 

Les preinscripcions començaran el dia 20 de setembre i s’allargaran fins al 28, després de la sessió de portes obertes. Enguany s’ha habilitat un formulari online des del web de l’ajuntament i, per aquelles persones que requereixin d’ajuda, se’ls atendrà al telèfon de La Torreta (93 572 10 33) i al  697 950 168.

 

En cas que algun grup tingui més preinscripcions que places disponibles, i amb la intenció de donar oportunitats a tothom, es realitzarà un sorteig de places el dia 29 de setembre, per tal de començar amb la matriculació definitiva en el període del 30 de setembre al 2 d’octubre. Aquesta serà presencial a La Torreta, en horari de matí (9 a 14h i de 16 a 20h) dijous i divendres, i de 10 a 13h el dissabte. L’inici del curs i dels tallers serà la setmana del 4 d’octubre, amb moltes ganes i motivació!

 

Pel que fa als tallers mensuals i monogràfics, la inscripció es tornarà a obrir el mes anterior a la seva realització. Els tallers s’impartiran sempre hi quan hi hagi un mínim d’inscrits o, en cas contrari, si l’organització ho considera. La realització dels tallers està subjecte a la normativa de contenció de la COVID19 i, per tant, pot patir modificacions.

 

Pròximament arribarà a les llars de Montmeló una Guia Cultural que recull detalladament tota l'oferta dels tallers de La Torreta d'aquest primer trimestre de curs, amb els preus i horaris corresponents. La guia també conté els actuals serveis i equipaments culturals municipals de Montmeló.

 Data de modificació: 20/09/2021 10:23:32