Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:33  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

La Biblioteca presenta el primer llibre de relats de l'autora local María José Hernández

  • Punto de partida

    Punto de partida

13/9/2021

Punto de partida és el títol del llibre de relats de María José Hernández. 150 pàgines amb 12 relats independents i amb diferents estils i temàtiques que l'autora presentarà el dimecres 22 de setembre als Jardins de La Torreta, a partir de les 18 hores.


Montmeló compta amb una nova escriptora amb obra publicada. Es tracta de María José Hernández que al juny a vist editada la seva obra Punto de partida, un llibre de relats construïts a partir del conegut repte del novel·lista Ray Bradbury d'escriure 52 relats en 52 setmanes, és a dir, un relat per setmana durant un any. A partir d'aquest exercici de creativitat literària, María José va donar forma a 12 relats independents i amb temàtiques molt diferent.

A Punto de partida podreu trobar la història d'un fotògraf perseguit per la seva memòria -un homenatge a Robert Capa-, a una esposa que espera pacientment la tornada del seu marit a una platja, una biografia molt particular sobre les dones que van compartir vida amb dos grans pintors com Ramon Casas i Pablo Picasso, o un relat sobre les vivències d'algunes usuàries a les xarxes socials de contactes.


Tal com explica la mateixa autora, el llibre està ple de tastets d'autobiografia, de ciència-ficció, d'humor, d'amor i fins i tot d'algun relat de por. Dotze històries molt particulars que conflueixen en un apassionant llibre de relats. Punto de partida ha estat publicat per l'editorial Libros Indie i des de la seva publicació ha obtingut molt bones crítiques. La presentació del llibre que es farà el dia 22 de setembre als Jardins de la Torreta comptarà amb la presència de la mateixa autora, María José Hernández i amb la companyia del també escriptor Manuel Fernández i d'Asun López com a representant de l'editorial Indie.

La Biblioteca de Montmeló, com ja és habitual, vol acollir i tenir la presència d'aquesta nova escriptora local per tal de donar a conèixer la seva obra a tot el públic local i comarcal. Aquest acte també s'emmarca dins de les activitats programades amb motiu del 25è aniversari de la creació de la Biblioteca La Grua. Recordem que per tal de respectar les mesures de seguretat Covid, per assistir a l'acte cal realitzar reserva prèvia al mail de la biblioteca o per telèfon.

 

  • Entrada gratuïta amb reserva prèvia a: b.montmelo.lg@diba.cat - 935720583
  • Aforament limitat - Espai amb mesures Covid
  • Org. Biblioteca Municipal La Grua


Data de modificació: 13/09/2021 13:48:06