Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:40  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Vallès Visió ret homenatge al ninotaire molletà Fer en el primer aniversari de la seva mort

  • homenatge al ninotaire molletà Fer

    homenatge al ninotaire molletà Fer

8/9/2021

Vallès Visió emet divendres, 17 de setembre, un documental sobre la trajectòria del dibuixant molletà Josep Antoni Fernández, més conegut com a Fer, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort.


La televisió del Baix Vallès, Vallès Visió, ret homenatge a la figura del ninotaire molletà ‘Fer’ i la persona que hi havia darrere, Josep Antoni Fernández, amb un reportatge que permetrà conèixer la seva història professional des d’una vessant personal, a través d’amics i família. En aquest especial es comptarà amb personatges del món de la cultura, la política o els esports que han estat caricaturitzats per Fer, com ara Josep Lluís Carod- Rovira, Mònica Terribas, Artur Mas, Josep Maria Bartomeu o Joaquim Maria Puyal, entre d’altres. També hi intervindran altres ninotaries com Kap, Kim o Joma.


El dibuixant molletà va morir el 14 de setembre de 2020 a l’edat dels 71 anys després de lluitar contra una llarga malaltia. Distingit amb la Creu de Sant Jordi, Fer havia estat director de les revistes Papus i El Jueves i va ser l’impulsor dels Premis Internacionals d’Humor Gat Perich.

El documental, dirigit i presentat per la periodista Susanna Aguilera, es podrà veure per Vallès Visió divendres, 17 de setembre, a les 20.30h (i en redifusió a les 22.30h), després de l’informatiu. Tot seguit, a les 21h. la televisió del Baix Vallès recuperarà el programa d’entrevistes ‘Parlem-ne’ que es va emetre per Vallès Visió el 6 de novembre de 2018 i en el que s’entrevistava al Fer. Tant el documental com el ‘Parlem-ne’ es podrà seguir també per la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. Al llarg de la setmana es podrà veure en redifusió i visionar a la carta al portal web.

 


Tota la informació de l’Onze de Setembre, a Vallès Visió


Aquest dissabte, 11 de setembre, Vallès Visió emetrà un informatiu especial per a explicar els principals actes de celebració de la Diada als municipis del Baix Vallès.
Aquest programa especial, conduït per Cristian Roldán, s’emetrà dissabte, a les 20h. També es podrà seguir en directe per la web www.vallesvisio.cat.Data de modificació: 09/09/2021 20:12:52