Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:25  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Bon ritme d'inscripcions en els tallers del Casal de la Gent Gran

  • Casal de la Gent Gran

    Casal de la Gent Gran

  • Projecte nova residència a Montmeló

    Projecte nova residència a Montmeló

8/9/2021

L'antic vestíbul de l'Ajuntament compte aquests dies amb una gran afluència de gent gran que vol matricular-se o informar-se sobre l'oferta i els dies dels diferents tallers del nou curs.

Els tallers començaran la primera setmana d'octubre. L'oferta és molt àmplia, com cada any. En el vestíbul les persones interessades reben tota mena d'informació i se'ls ajuda a omplir la matrícula del taller que trien.

Per complementar la informació, el passat divendres 3 i aquest divendres 10 de setembre, l'Ajuntament ha instal·lat una carpa informativa en el mercat setmanal.

Amb la tornada de vacances aquesta carpa municipal tindrà presència de manera permanent amb l'objectiu d'informar dels diferents temes d'actualitat en cada moment i apropar-se d'una manera presencial a la ciutadania.

La setmana vinent està previst muntar tota una sèrie de plànols i renders amb el projecte de la nova residència que es realitzarà a l'actual zona de pàrquing, al final del carrer Maragall, al costat de l'escola Bressol La Fireta.Data de modificació: 09/09/2021 18:27:59