Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:04  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

T'animes a aprendre la teva llengua? Inscripcions als cursos de català per a adults

  • Cursos de català

    Cursos de català

9/9/2021

S’obre el període d’inscripció als cursos de català per a adults en format virtual, amb algun curs presencial només per als nivells bàsics de llengua. 

 

Del 13 al 15 de setembre les persones interessades poden apuntar-se  als cursos a través de l’aplicació www.cpnl.cat on s’aplicaran descomptes a la matrícula presentant la documentació de persona aturada, jubilada, família nombrosa o monoparental. 

 

Els alumnes que hagin estudiat durant 2021 poden accedir a la plataforma des del 6 de setembre, un cop han rebut l’accés a la plataforma. 

 

A més, es fan proves de col·locació per tal que cadascú es pugui inscriure al lloc corresponent d’acord amb el seu nivell de llengua. La prova de col·locació és un requisit indispensable per a aquelles persones que tinguin un mínim coneixement de la llengua, però que no puguin justificar-lo amb un curs anterior del CPNL o amb un certificat oficial de la Secretaria de Política Lingüística. La prova de col·locació és gratuïta. 

 

D'acord amb la normativa dels cursos de català del Consorci, els resultats de la prova de nivell tenen una validesa de dos anys, durant els quals la persona interessada podrà formalitzar directament la inscripció, en els períodes corresponents. 

 

La inscripció es tancarà el dia 15 de setembre. La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web, d’altra banda, també es pot demanar informació a través del correu montmelo@cpnl.cat , o per telèfon 634 254 450. També hi ha la possibilitat de demanar cita per informar-se’n a l’Oficina de Català, al centre Cultural la Torreta c. Folch i Torres, 2 els dimarts i dijous al matí.

 

Les classes començaran el 22 de setembre, tant si són presencials o virtuals. 

 

 

Educació de qualitat - ODS - Diputació de BarcelonaData de modificació: 09/09/2021 14:25:17