Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:12  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló organitza una caminada Let's Clean Up dins la Setmana de la Mobilitat

  • Caminada Let's Clean Up

    Caminada Let's Clean Up

9/9/2021

Diumenge 19 de setembre s'organitza una jornada de neteja del riu per tal d'extreure la brossa i els residus que es troben acumulats a la llera.

Aquesta activitat que s'emmarca dins la Setmana de la Mobilitat i sota el nom de "Let's Clean Up" proposa una caminada al costat del riu Congost alhora que es podran anar recollint els residus que es trobin. D'aquesta forma es practica una activitat física i es pren consciència de la importància de mantenir net el medi que ens envolta.

 

Les jornades "Let's Clean Up Europe" són una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Les persones interessades a realitzar aquesta jornada de neteja estan convocades a les 10 hores a la plaça de la Vila i tots plegats aniran a passejar al costat del riu Congost.


Recordeu que per realitzar aquesta activitat cal inscripció prèvia, abans de dijous 16 de setembre, per correu electrònic a

mediambient@montmelo.cat  o bé per telèfon al 95 572 00 00 (extensió 165).Data de modificació: 09/09/2021 15:07:25