Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:18  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Dillluns 13 de setembre, nova renovació del DNI a Montmeló

  • Renovació del DNI a Montmeló

    Renovació del DNI a Montmeló

4/9/2021

El dia 9 de setembre, a partir de les 8 hores es lliuraran els números per al servei d'obtenció i/o renovació del DNI a Montmeló. El lliurament de números i la renovació es farà a l'Ajuntament.

 

El Servei d'Obtenció o Renovació del DNIe és una prestació que ofereix la Policia Nacional a diferents poblacions. Per tal de gaudir d'aquest servei, els veïns i veïnes de Montmeló han de concertar cita prèvia per les dates fixades per l'equip mòbil de la Policia Nacional que es desplaça a Montmeló per efectuar el tràmit. La persona titular del DNIe haurà de comparèixer obligatòriament en la data indicada per realitzar el tràmit dues vegades: un dia per aportar la documentació i un altre per recollir el nou DNI.

 

Destacar que aquest servei està adreçat a totes les persones del municipi i especialment a persones amb mobilitat reduïda que no poden desplaçar-se a les Comissaries de la Policia.

 

Properes renovacions del DNI a Montmeló 

 

9 de setembre: A partir de les 8 h es donarà número pels dies següents

 

13 setembre: Presentació de la documentació

17 setembre: Lliurament del DNI

 

28 octubre:   Presentació de la documentació

4 novembre: Lliurament del DNI

 

25 novembre: Presentació de la documentació

1 desembre :  Lliurament del DNI

 

La informació sobre la documentació que cal presentar la podeu trobar clicant el següent enllaç: DNI electrònicData de modificació: 07/10/2021 13:56:13