Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:06  |  17/09/2021

Data i hora oficial

El temps

El 31 d'agost les televisions locals emeten en directe, a les 18h, el magazín 'A LA FRESCA' des de Montmeló

  • El 31 d'agost les televisions locals emeten en directe, a les 18h, el magazín 'A LA FRESCA' des de Montmeló

    El 31 d'agost les televisions locals emeten en directe, a les 18h, el magazín 'A LA FRESCA' des de Montmeló

30/8/2021

El magazín d'estiu de les televisions locals visitarà més d’una quarantena de pobles. I el dia 31 d'agost serà el torn de Montmeló. L’objectiu? integrar tothom i passar-s’ho d’allò més bé. 

 

'A la fresca' és un magazín itinerant de la Xarxa de Televisions Locals que ens convida 'a treure la cadira' i fer un volt per més d'una quarantena de pobles, viles i ciutats del país.

 

Clara Tena, presentadora del programa, i tot el seu equip, passejaran per Montmeló dimarts 31 d'agost a partir de les 18 hores, per veure com passa l'estiu la gent del nostre poble. "Aquest estiu, posarem els cinc sentits per olorar, tastar, veure, escoltar i tocar el territori".

 

‘Sentim l’estiu’ a les ràdios i televisions locals

L'estiu ha arribat a les ràdios i televisions locals. Fins a principis de setembre ens informarem a l’edició estiuenca de ‘Notícies en xarxa’, coneixerem què passa als pobles quan cau el sol al magazín televisiu ‘A la fresca’; les ràdios locals hi posaran veu amb ‘Obert x vacances’, un programa on s’expliquen les peculiaritats del territori. A més, viatjarem de nord a sud i d’est a oest per escoltar havaneres, gaudir d’un concert de gòspel, viatjar fins al Concertàrium de Caldes de Montbui, mirar al cel per veure castells, animar els nostres jugadors i equips, tancarem els ulls per escoltar la tranquil•litat de les notes de l’orgue de Montserrat, ballarem al Dansàneu...

 Data de modificació: 30/08/2021 14:42:07