Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:41  |  17/09/2021

Data i hora oficial

El temps

L'obra Mr Bullyng i l'Improshow musical tanquen el cicle de teatre jove a la Polivalent del mes de juliol

  • ImproShow

    ImproShow

  • Bullyng

    Bullyng

4/8/2021

Cinc espectacles durant els 5 divendres de juliol ha estat el balanç d'obres de circ, dansa, teatre i música que la Regidoria de Joventut ha organitzat aquest estiu pel public més jove en particular i per a tots els públics en general.

 

Vallès Visió - La companyia montmelonina El Replà reflexiona sobre l’assetjament amb l’obra ‘Mr. Bullying’.  La Marta és un dels personatges de l’obra, Mister Bulliyng. El seu pare canvia de feina i ella comença el curs en un nou institut. Tot sembla anar perfecte, però una companya de l’escola, la Laura, li farà la vida impossible amb assetjament. Aquesta obra és de la companyia montmelonina El Replà Produccions i està pensada sobretot per les escoles i instituts. Per això, el públic és l’encarregat de triar el final de l’obra.

 

La companyia el Replà fa cinc anys que representa aquesta obra. L’objectiu és fer reflexionar al públic sobre la necessitat de resoldre l’assetjament escolar sense mirar cap a una altra banda.

 

Aquesta obra té segell montmeloní perquè la companyia va preparar aquest muntatge en aquesta sala polivalent.

 

 

 

La companyia montmelonina El Replà reflexiona sobre l’assetjament amb l’obra ‘Mr. Bullying’

La companyia montmelonina El Replà reflexiona sobre l’assetjament amb l’obra ‘Mr. Bullying’

 

Música i improvisació, aquest són dos dels elements importants de l’actuació del grup “El Cuarteto de Los Trastos”. Es tracta d’un espectacle on el públic esdevé una part important del show. L’actuació repassa diferents estils musicals i les lletres de les cançons es creen de forma improvisada amb les aportacions del públic que han escrit les seves frases abans de començar l’espectacle. El secret de la improvisació recau en la connexió entre els músics.

 

Pel públic aquesta ha estat una oportunitat per passar-ho bé a través de l’humor. Per això han fet les seves aportacions sobre temes de la vida quotidiana.
Aquest espectacle d’Improshow tanca la programació d’aquest trimestre de la sala polivalent la Torreta de Montmeló.


D’aquesta manera amb humor el grup “El Cuarteto de Los Trastos” ha fet riure i moure les cames al públic de Montmeló.

 

 Data de modificació: 05/08/2021 16:54:29