Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:51  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Renovació del mural de l'Estació Jove i competició de scooter dins el programa Estiu Jove a l’Estació

  • Nou Mural a l'Estació Jove

    Nou Mural a l'Estació Jove

3/8/2021

L'Estació Jove va organitzar tot un seguit d'activitats durant el mes d'agost, entre les quals hi havia un taller per renovar el mural de l'esterior del centre juvenil i una competició de scooters a la pista municipal de skate a l'antic escorxador.

 

Vallès Visió - L’Estació Jove de Montmeló segueix amb la seva planificació d’activitats “Estiu Jove a l’Estació”. La darrera proposta ha estat la renovació del mural jove. Les adolescents de l’associació han fet un nou disseny i l’han plasmat a la paret situada sota l’antiga estació del municipi.

 

Les artistes han representat el Turó de les Tres Creus de Montmeló i el fons l’han pintat amb els colors de la bandera LGTBI. Amb aquesta renovació, han aprofitat per canviar l’antic disseny i mostrar elements rellevants per als joves de Montmeló, com els drets del col·lectiu.

 

 
 

 

L’Estació Jove de Montmeló ha organitzat una competició de scooter dins el programa Estiu Jove a l’Estació pels aficionats als esports urbans. Durant la competició, quatre joves del municipi han demostrat les seves habilitats sobre les dues rodes.

 

L’Alejandro Castilla té 19 anys i en porta 10 patinant. Ha estat el guanyador de la competició. Va patir una lesió, però res no podia superar la seva afició a l’scooter.

 

Els dinamitzadors de l’estació jove han portat el recompte de punts, que s’ha dividit en dues fases. La primera ha consistit en una ronda on els “riders” han hagut d’executar uns trucs concrets.

 

Durant la segona ronda, els concursants han tingut 40 segons per recórrer el park i fer tots els salts que han pogut. Participants i acompanyants han coincidit en el fet que la tarda al skate park de Montmeló ha anat sobre rodes.

 

 
 
 Data de modificació: 05/08/2021 16:42:19