Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:09  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Escolta una bona lectura

  • Escolta una bona lectura

    Escolta una bona lectura

26/7/2021

Arriba l'estiu i comencen les vacances per a molts, això vol dir desconnexió de la feina, de les pantalles i de la rutina. És quan tenim ganes de passar-nos-ho bé, ja sigui sortint, fent fotos, descobrint món i llegint... Ara és el moment d'anar a la platja o al bosc i escoltar una bona lectura amb l'àmplia oferta que tenim dels audiollibres.

 

Els audiollibres tenen un avantatge molt evident per a persones aprenentes d'una llengua, ja que permeten sentir amb bona dicció un text, al qual també poden accedir en format de lectura clàssica. Els audiollibres, més enllà de ser una gran ajuda per a persones amb dificultats lectores de qualsevol tipus, han entrat amb força al món de l'aprenentatge de llengües. Ens permeten escoltar obres literàries mentre viatgem, caminem, mentre prenem el sol estirats a la tovallola o jaient sota un pi!

 

A continuació us recomanem alguns enllaços on podreu trobar audiollibres: trieu i remeneu, n'hi ha de tot tipus i per a tots els gustos:

 

  • Per accedir a les plataformes, seleccionades per Llengua catalana a partir de les quals accedireu a molts audiollibres, alguns dels quals narrats pels autors de l'obra, clica aquí.
  • L'enllaç següent us guiarà a una selecció d'audiollibres feta per la revista cultural digital Núvol: clica-hi.
  • Finalment, darrere aquest enllaç hi ha l'accés als audiollibres de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona (cal tenir carnet de biblioteca): clica-hi.

 

Educació de qualitat - ODS - Diputació de BarcelonaData de modificació: 05/08/2021 16:10:03