Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:38  |  20/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Montmeló s’omple de vehicles clàssics durant el III Critèrium

  • Sortida del primer cotxe en el III Critèrium

    Sortida del primer cotxe en el III Critèrium

20/7/2021

 

Després de l'aturada produïda per la pandèmia, l'Associació Clàssic Club Montmeló ha organitzat, dissabte 17 de juliol, el III Critèrium Clàssic Montmeló, ral·li de regularitat oberta.

 

La prova es va iniciar a les 14 hores, quatre hores abans del que s'havia previst en un inici a causa de les noves restriccions Covid, a la plaça de la Quintana, on els participants van prendre la sortida en intervals d'un minut per recórrer una ruta de 350 km que es va donar a conèixer el mateix dia de la prova i que va transcórrer per una vintena de municipis del Vallès Oriental, Osona, el Moianès, el Maresme, i la Selva.

 

El III Critèrium Clàssic Montmeló és una prova no competitiva i puntuable per la Copa Gironina de Regularitat, això vol dir que els participants han d'anar seguint un Road Book per carreteres obertes al trànsit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles van ser cronometrats a través d'una aplicació de GPS, havent-hi també punts de control horari on es van segellar els carnets de ruta.

 

L'equip guanyador va el que més es va aproximar al temps "0" en les diverses categories, és a dir, el que va fer els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.Data de modificació: 22/07/2021 10:10:43