Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:32  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Finalitza la primera fase de les obres d'urbanització al voltant dels nous pisos de Primer de maig

  • Nou passatge i plaça a la zona dels pisos de Primer de Maig

    Nou passatge i plaça a la zona dels pisos de Primer de Maig

  • Nou passatge i plaça a la zona dels pisos de Primer de Maig

    Nou passatge i plaça a la zona dels pisos de Primer de Maig

27/7/2021

Les obres, promogudes per l'empresa Llar Unió Catalonia, com a obligació urbanística per l'edificació del nou edifici de 39 habitatges de protecció oficial situat al carrer Primer de maig, finalitzaran aquesta mateixa setmana.

 

Aquesta actuació ha permès acomplir amb dos objectius molt importants: d'una banda millorar la mobilitat del veïnatge entre la plaça de la Constitució i la zona de l'estació de Rodalies i, de l'altra enderrocar l'antiga caseta del transformador d'energia elèctrica d'Endesa, que tenia un impacte visual en l'entorn molt dolent.

 

Aquest espai enderrocat és ara un nou passatge que encara no disposa de nom. La previsió del Consistori és sotmetre la proposta de denominació a la Comissió del Nomenclàtor, que durant el mes de setembre està previst que sigui constituïda.

 

La segona fase de les obres, planificades perquè comencin a la tardor d'enguany, seran promogudes pel mateix Ajuntament i inclouran la urbanització del carrer Navarra entre els carrers Telègraf i 1r de maig. El projecte ja es troba redactat i pròximament serà sotmès a informació pública, com a pas previ a la seva licitació.Data de modificació: 29/07/2021 15:29:50