Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:44  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

  • Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

    Ombra a la zona de jocs infantils de la llosa

19/7/2021

L'espai de jocs infantils situat davant l'Estació Jove, és ara una zona d'ombra, gràcies a la instal·lació d'una estructura.

 

L'espai de jocs infantils de la llosa de soterrament situat a l'alçada de l'antiga estació ha millorat ostensiblement, després de la col·locació d'una membrana tèxtil que reserva del sol i protegeix dels raigs UV.


Després d'estudiar diferents opcions de cobertes, l'equip tècnic d'urbanisme de l'Ajuntament va triar aquest model "Tens-dim" que comportava una sèrie d'avantatges tècnics i de pressupost.

 

La coberta està conformada per una sèrie de tendals geomètrics de diferents colors, en forma de trapezis i triangles a diferents alçades, que doten el conjunt d'una major estabilitat davant el vent. El material de les veles és el polietilè d'alta densitat o tefló-gore, que ofereix una gran resistència i al mateix temps una alta protecció del sol.

 

Un altre aspecte que es va tenir en compte va ser la lleugeresa de l'estructura dels 6 pilars metàl·lics que ancoren l'estructura tèxtil, ja que la zona no permet ancoratges profunds pel pas soterrat de trens.

 

La zona d'ombra aconseguida finalment és d'uns 226 m² aproximadament. Les obres i el muntatge final han estat realitzades per l'empresa 1974 Sant Sebastià, per un valor final amb IVA de 39.446 €.Data de modificació: 21/07/2021 15:27:09