Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:08  |  07/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Ha sortit el butlletí municipal 'Crònica 46' del mes de juliol de 2021

  • Crònica 46. Juliol 2021

    Crònica 46. Juliol 2021

20/7/2021

EDITORIAL: L’esport en pandèmia

 

L’esclat de la pandèmia de la COVID-19 va trastornar les nostres vides i també el món de l'esport, amb suspensions i alteracions de nombroses competicions.

 

Des de la regidoria d’esports hem anat informant de les diferents mesures que calia aplicar a les diferents fases de la desescalada i hem intentat facilitar la tasca de totes les entitats i dels seus esportistes per tal que l’afectació fos mínima.

 

No ha estat ni està sent fàcil ja que la situació canvia constantment. Però, si alguna lliçó hem de treure d’aquesta extraordinària emergència social és que la vida no s’atura mai i que l’important és adaptar-nos a les circumstàncies canviants.

 

L'activitat física i l'esport són molt importants per la salut i la qualitat de vida de les persones. A més, en molts casos la pràctica de l'esport és un mitjà excel·lent per prevenir i tractar malalties, és una via per ampliar les relacions socials i una alternativa als estils de vida que són perjudicials per a la salut.

 

Fem esport! Tothom coneix la relació entre la pràctica de l'esport i una bona salut, el que implica una millor qualitat de vida.

 

Una vegada acabada la temporada per totes les entitats, vull agrair l’esforç de totes elles que, malgrat tots els contratemps que hem viscut durant aquest any, han treballat dur, adaptant-se a les mesures que s’han anat establint en cada moment d’aquesta “nova normalitat” fent possible que tot funcioni i l’esport segueixi formant part del dia a dia del nostre poble.

 

Aprofito també per felicitar a totes i a tots els esportistes i a tots els equips que han assolit èxits aquesta temporada i especialment, manifestar l’orgull de poder felicitar la nostra veïna Judith per aquest gran pas dintre de la seva carrera.

 

Sito Jiménez, Regidor d’Esports

 Data de modificació: 28/07/2021 23:55:34