Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:10  |  27/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Fitkam, el festival infantil i juvenil de teatre a Montmeló, programa vint companyies per celebrar la seva vuitena edició

  • FITKAM 2021

    FITKAM 2021

5/9/2021

El festival, adreçat al públic familiar i programadors culturals, tindrà lloc els dies 18 i 19 de setembre a Montmeló. L’Ajuntament de Montmeló ha apostat per reprogramar l’esdeveniment d’arts escèniques del maig a setembre, en una edició adaptada al protocol Covid vigent.

 

El festival i juvenil de teatre de Montmeló, el Fitkam, ja ha tancat la programació de la seva vuitena edició. Durant el cap de setmana del 18 i 19 de setembre es podran veure al municipi del Vallès Oriental un total de vint-i-tres espectacles d’una àmplia diversitat de disciplines escèniques, des de teatre visual, música, clown, titelles, circ o màgia. 

 

La direcció artística, a càrrec de l’Agustí Coll, ha estat l’encarregada d’elaborar la graella entre més d’un centenar de propostes rebudes, amb l’objectiu que tant les famílies com els programadors puguin gaudir d’una proposta diversa, innovadora i de qualitat.

 

La darrera edició, l’any 2020, es va cancel·lar a causa de l’emergència sanitària, i en el seu lloc, es va fer un acte simbòlic virtual a la Sala Polivalent de Montmeló, on es van programar nou espectacles de teatre familiar per gaudir en família des de casa.

 

Enguany, amb les noves dates, s’ha treballat per oferir una edició adaptada al protocol Covid vigent i en unes ubicacions a la mida de la normativa. Per aquest motiu, l’esdeveniment d’enguany canvia algunes  de les seves localitzacions habituals. Els espais interiors on hi haurà programació són el pavelló (A i B), el museu municipal i la sala polivalent. Mentre que els espais exteriors són el G2M i l’amfiteatre de la Torreta. Per motius sanitaris, enguany no hi haurà dinars populars.

 

El FITKAM l’organitza l’Ajuntament de Montmeló amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

 Data de modificació: 09/09/2021 19:27:08