Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:50  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Ja tenim els guanyadors de la campanya Tu Tries, Montmeló hi guanya!

  • Sorteig Tu Tries

    Sorteig Tu Tries

17/7/2021

Aquesta campanya municipal de promoció del comerç local, que va estar en funcionament gairebé tot el mes de juny, va plantejar 141 opcions de productes i serveis, oferts per 49 establiments i parades del mercat del municipi.

 

Cada persona podia votar, només un cop, les tres opcions que considerés millors, una de cada establiment, i el darrer dia va ser diumenge de Festa Major. La votació es va plantejar tant de forma virtual com mitjançant urnes i paperetes als establiments adherits.

 

Un cop recollides les urnes, s’ha fet el recompte de totes les paperetes, s’han desestimat les votacions repetides o nul·les (haver votat més d’una opció per establiment), i el resultat és que hi ha hagut 1367 persones que hi ha participat, fet que des de l’organització es valora com a tot un èxit.

 

Les tres propostes més votades han estat:

  • Descobreix el nou assortiment de broncejadors – CLAREL.
  • Cada dijous, caldera! Botifarres blanca, negra, d’ous, de perol, catalana... Tot dels porcs criats a casa i elaboració pròpia sense ni conservants, ni gluten ni lactosa -  LA TENDA TINTÓ-CAROLÀ
  • Botifarra d’ou, especialitat d’en Joaquim - CARNISSERIA-CANSALADERIA MANILS

 

Els establiments guanyadors rebran, a més del reconeixement públic envers la bona feina que fan cada dia, un premi en metàl·lic per import de la seva taxa de residus, amb un màxim de 500 euros per premi.

 

D’altra banda, aquest divendres al matí, a les 12h, en una carpa municipal situada davant de l’oficina de Correus, al davant del mercat setmanal, s’ha fet el sorteig dels 20 premis de 100 euros en vals de compra entre les 1367 persones que hi ha participat. Des de l'àrea de comerç, s'està trucant a les persones guanyadores per tal que passin a recollir el seu premi dimarts 20 de juliol al llarg del matí per la G2M.

 

Felicitem als establiments i les persones guanyadores, donem de nou les gràcies a tothom que hi ha participat, i confiem que puguem tenir i mantenir la xarxa de serveis que ens proporciona el comerç local.Data de modificació: 21/07/2021 13:00:14