Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:05  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

L'Ajuntament recorda als bars i restaurants que cal complir i fer complir la normativa Covid a les terrasses

  • Terrasses bars juliol 2021

    Terrasses bars juliol 2021

16/7/2021

La incidència de la pandèmia a Montmeló ha augmentat de manera preocupant durant les últimes dues setmanes, i a data d’avui es situa en els 1.558 casos per cada 100.000 habitants, quan fa només unes setmanes estàvem en aproximadament 100 casos per cada 100.000 habitants.

 

Durant les properes setmanes l’Ajuntament de Montmeló incrementarà els controls i serà especialment vigilant en el compliment de la normativa per part de tothom. La pandèmia no ha acabat, i la salut de moltes persones està en risc. Un empitjorament de la situació també podria portar a mesures més restrictives de limitació de la vostra activitat i, fins i tot, com en els mesos passats, el tancament o limitació d’horaris d’establiments.

 

Conscients que els bars i terrasses són un dels llocs on es produeix més concentració i contacte entre persones, i que sovint, costa que mantinguin les recomanacions de les autoritats sanitàries de portar la mascareta i evitar el contacte físic, l'Ajuntament ha fet arribar una carta informativa als responsables dels establiment de restauració per tal de demanar que siguin especialment vigilants amb el comportament dels seus clients. Cal mantenir els aforaments de manera estricta i demanant no dubtin a recordar l'obligatorietat de portar mascareta excepte en els moments de menjar i beure. 

 

A la mateixa carta és posa a disposició a la policia local  per ajudar a fer respectar la normativa, si així ho necessiten els establiments.Data de modificació: 16/07/2021 13:30:09