Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:51  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

A l’estiu, la Covid no fa vacances

  • Casal d'Estiu olímpic  a Montmeló

    Casal d'Estiu olímpic a Montmeló

  • Casal d'Estiu

    Casal d'Estiu

13/7/2021

Detectats sis positius de Covid-19 al Casal d’estiu de Montmeló

 

Des que s'iniciés el Casal d'estiu el proppassat 28 de juny, s'han anat confinant diversos grups atès que s'han detectat casos positius de covid-19.

P5, 1r, 2n i 4t han estat els grups que han hagut de passar per un confinament de deu dies i proves PCR. De moment, 6 persones han donat positiu: dos infants, dos monitors i el director i la coordinadora del Casal; a l'espera dels resultats de les proves PCR que s'estan realitzant aquests dies a tots els grups.

 

Per tal de coordinar la realització de les proves i que aquestes siguin més àgils, l'Ajuntament de Montmeló ha posat a disposició del Centre d'Atenció Primària la Sala Polivalent de la Torreta, on es desplaça una unitat mòbil a realitzar les proves. Els resultats arriben en 24/48 hores i es poden veure a través de l'aplicatiu "La meva salut". Encara que els resultats siguin negatius, s'ha de mantenir el confinament preventiu de deu dies.

 

Pel que fa a les quotes, l'Ajuntament retornarà la part proporcional del pagament del Casal d'estiu a tots aquells infants, que pertanyin a grups que s'hagin hagut de confinar. Aquest retorn es farà durant el mes de setembre.Data de modificació: 15/07/2021 20:01:36