Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:26  |  01/04/2023

Data i hora oficial

El temps

Confinament nocturn de 158 municipis davant la situació 'extremadament fràgil' a causa de la pandèmia

  • Confinament nocturn

    Confinament nocturn

15/7/2021

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat que el Govern ha decretat el confinament nocturn, de la una de la matinada fins a les sis del matí, per a aquells municipis de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior als 400 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants. Aquesta mesura s’ha adoptat davant la situació 'extremadament fràgil' a causa de l’evolució de la pandèmia i afectarà un total de 158 municipis

Federació de Municipis de Catalunya - El cap de l’Executiu ha anunciat aquesta decisió en una declaració institucional en la qual ha explicat que "volem que aquesta mesura entri en vigor el cap de setmana i tingui una durada inicial de 7 dies prorrogables”. En aquest sentit, ha assenyalat que ja s’han iniciat els tràmits per obtenir l’autorització del TSJC per aplicar aquesta mesura "amb la màxima celeritat possible”.

 

El president també ha explicat que aquests dies ha parlat amb alcaldes i alcaldesses i ha fet notar que "el Govern treballarà conjuntament amb els municipis afectats per la mesura” i "ens posem al seu costat i a la seva disposició per facilitar el compliment de la mesura”. Entre aquests municipis s’inclouen també les poblacions que malgrat no complir aquests criteris estiguin envoltades de municipis afectats per la mesura.

 

Montmelo, amb un índex de ris molt alt i una Incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants de 1313.54, forma part d'aquesta llista de municipis amb confinament nocturn.

 Data de modificació: 15/07/2021 19:36:03