Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:37  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Posa't a prova amb el català

  • Posa't a prova amb el català

    Posa't a prova amb el català

9/7/2021

Els cursos de català per a adults retornen al setembre, però per tal que tothom sàpiga quin curs ha de fer segons els seus coneixements de llengua s'ha planificat un període d'inscripció de setembre i avança les proves de col·locació al mes de juliol. Del 6 al 23 de juliol i de l'1 al 15 de setembre es poden sol·licitar a la pàgina web del Consorci.

 

La prova de col·locació és un requisit indispensable per a aquelles persones que tinguin un mínim coneixement de la llengua, però que no puguin justificar-lo amb un curs anterior del CPNL o amb un certificat oficial de la Secretaria de Política Lingüística.

 

D'aquesta manera, esponjant la sol·licitud de proves i allargant el període per realitzar-les, es faciliten les gestions de la inscripció als cursos de català del proper mes de setembre. La prova de col·locació és gratuïta i es pot escollir si es fa en línia o en un centre de normalització lingüística proper.

 

D'acord amb la normativa dels cursos de català del Consorci, els resultats de la prova de nivell tenen una validesa de dos anys, durant els quals la persona interessada podrà formalitzar directament la inscripció, en els períodes corresponents.

 

La propera inscripció als cursos de català començarà el 6 de setembre, de manera preferent per als alumnes del CPNL del darrer any, i a partir del 13 de setembre per al públic en general. La inscripció es tancarà el dia 15 de setembre. La informació per a la inscripció ja es pot consultar a la pàgina web.


Es preveu la modalitat de curs  semivirtual, que compta amb un 50 % de sessions síncrones i un 50 % d'aprenentatge autònom, mentre que la modalitat en línia consisteix en l'aprenentatge autònom i el seguiment asíncron per part del tutor. Hi ha la proposta de fer cursos presencials, si la situació ho permet, només per a cursos de nivell bàsic de català.

 

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

 

Si teniu qualsevol dubte, podeu enviar un correu a l'Oficina de Català de Montmeló o bé feu-nos un truc al 634 254 450.Data de modificació: 09/07/2021 13:02:42