Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:16  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Dissabte 17 de juliol, torna el III Critèrium Clàssic Montmeló

  • III Critèrium Clàssic Montmeló

    III Critèrium Clàssic Montmeló

16/7/2021

Després de l'aturada produïda per la pandèmia, l'Associació Clàssic Club Montmeló torna a organitzar el dissabte 17 de juliol, el II Critèrium Clàssic Montmeló, ral·li de regularitat oberta a un màxim de 65 vehicles clàssics i mítics.

La prova s'iniciarà a les 14 hores a la plaça de la Quintana, on els participants prendran la sortida en intervals d'un minut per recórrer una ruta de 350 km que es donarà a conèixer el mateix dia de la prova i que transcorrerà per una vintena de municipis del Vallès Oriental, Osona, el Moianès, el Maresme, i la Selva.

El III Critèrium Clàssic Montmeló és una prova no competitiva i puntuable per la Copa Gironina de Regularitat, això vol dir que els participants hauran d'anar seguint un Road Book per carreteres obertes al trànsit i respectant el Codi de la Circulació. Els temps dels diferents vehicles seran cronometrats a través d'una aplicació de GPS, havent-hi també punts de control horari on se segellaran els carnets de ruta. Serà guanyador l'equip que més s'aproximi al temps "0" en les diverses categories, és a dir, el que faci els temps més aproximats als marcats pel Clàssic Club Montmeló.

 Data de modificació: 16/07/2021 11:20:45