Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:43  |  01/10/2022

Data i hora oficial

El temps

Montmeló es mulla aquest diumenge 11 de juliol, per l'esclerosi múltiple

  • Mullat 2021

    Mullat 2021

5/7/2021

Un any més, l'Ajuntament se suma a la campanya Mulla't per l'Esclerosi Múltiple que se celebrarà diumenge 11 de juliol i la recaptació de la venda d'entrades d'aquest dia anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple. 

 

Com cada any, la piscina de Montmeló tornarà a mullar-se per l'esclerosi múltiple. Aquest 11 de juliol, a les 12 hores es realitzarà el salt solidari i s'instal·larà una carpa de venda de marxandatge de la campanya Mulla't 2021 o tothom que vulgui podrà fer un donatiu o fer-se soci o sòcia de FEM (Fundació per l'Esclerosi Múltiple).

 

Pots mullar-te de moltes formes. Pots adquirir un producte Mulla't, fer un donatiu, crear un repte o fer una transferència bancària. També pots fer-te soci/a des de www.fem.es/soci.

 

Qualsevol aportació compta!

 

 

Per què mullar-se?

 

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurològica i sense cura. Els símptomes de l’esclerosi múltiple són com una cançó arrítmica, sense harmonia, a la qual li falten moltes notes.

 

Hi ha molts motius per mullar-se:

  • Perquè encara no sabem la causa de l’esclerosi múltiple, que afecta a 9.000 persones a Catalunya i a 55.000 a tot l’estat.
  • Perquè és la segona causa de discapacitat en adults joves darrere els accidents de trànsit.
  • Perquè la crisi del coronavirus ha augmentat la indefensió de les persones amb EM.

 

 

A què es destinen els fons del Mulla't?

 

El 'Mulla't’ és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet que la vida de les 9.000 persones que a Catalunya tenen aquesta malaltia soni millor amb serveis d’atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral així com recerca per alentir la progressió de la malaltia.

 

 

 Data de modificació: 08/07/2021 14:27:55