Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:38  |  30/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Cada divendres de juliol, un espectacle a La Torreta de Montmeló

  • Cicle d’espectacles d’estiu a La Torreta, per a tots els públics

    Cicle d’espectacles d’estiu a La Torreta, per a tots els públics

10/7/2021

L'Estació Jove de Montmeló et convida al teatre amb un cicle d'espectacles d'estiu a La Torreta, per a tots els públics.

El passat divendres 2 de juliol va tenir lloc a La Sala Polivalent l'espectacle de circ i teatre gestual Fàmula. Aquest va ser el primer de cinc espectacles programats pels divendres a les 20 hores a La Torreta.

Aquest divendres dia 9 arriba de nou un altre espectacle de circ que tindrà lloc a l'Amfiteatre de La Torreta. Es tracta d'un espectacle de la companya Mi Santa que porta com nom "Contigo me voy". La dansa serà la protagonista el dia 16 amb l'espectacle "Pelat" de la cia. Joan Català. El grup local El Replà pujarà a escena divendres 23 amb la peça juvenil de teatre "Bullyng". I per tancar el cicle d'espectacles, el reconegut "Cuarteto de los trastos" faran un show d'humor i improvisació musical amb el nom de "ImproShowl'ultim  divendres de juliol, dia 31.

Aquest cicle d'espectacles s'emmarca dins de les activitats programades per l'Estació Jove durant el mes de juliol. Tots els espectacles són a les 20 hores i que per malgrat que són gratuïts, cal fer reserva prèvia a la plataforma www.entrapolis.com

 Data de modificació: 15/07/2021 19:25:25