Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:14  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

Divendres, en directe, gala dels XI Premis Vallès Visió des de la Sala Polivalent

  • Premis Vallès Visió

    Premis Vallès Visió

6/7/2021

La televisió del Baix Vallès celebra aquest divendres, 9 de juliol, la festa anual de lliurament de premis. Enguany, la gala es desenvoluparà a la Sala Polivalent de Montmeló i es podrà seguir en directe per Vallès Visió i pel web www.vallesvisio.cat

 

Vallès Visió celebrarà aquest divendres, 9 de juliol, l’onzena gala de lliurament de premis a persones i entitats del Baix Vallès que durant l’últim any han destacat per la tasca que han desenvolupat. Un any que ha estat molt marcat per la pandèmia i per tota la crisi sanitària que ens ha acompanyat en els darrers mesos.


Durant l’acte, que enguany acollirà la Sala Polivalent de Montmeló, a banda d’entregar els quatre premis, també s’hi podran veure les actuacions de música i dansa a càrrec d’entitats locals. Hi participaran l’Escola de Música i Dansa de Montmeló, For Dance Center i Montmeló Associació Rítmica. La festa comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis de Vallès Visió, i regidors i regidores, seguint totes les mesures de seguretat marcades per lluitar contra la Covid19.


La gala, conduïda pel cap d’informatius de Vallès Visió, Albert Maspons, i la periodista martorellenca, Alba Castilla, començarà a les 20.30h, després de l’informatiu, i es podrà seguir en directe per la televisió i també per la pàgina web del canal, www.vallesvisio.cat. Al llarg de la setmana es podrà veure en redifusió i visionar a la carta al portal web.

 Data de modificació: 07/07/2021 14:17:51