Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:27  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Oberta nova convocatòria per a la tramitació de la bonificació de l'impost d'emissions (CO2) de la Generalitat als vehicles de més de 30 anys

  • Foto de Grup de l'entrega de  certificats d'idoneïtat de vehicles clàssics

    Foto de Grup de l'entrega de certificats d'idoneïtat de vehicles clàssics

1/7/2021

S’obre una nova convocatòria per part de la Generalitat per tramitar la bonificació sobre el nou impost d’Emissions (C02)

 

El Clàssic Club Montmeló (CCM), associació sense ànim de lucre, és una Entitat acreditada per la Federació Catalana de Vehicles Històrics (FCVH) per a estendre els certificats d’idoneïtat que porten a la bonificació del 100% d’aquest l’impost durant un període de 10 anys per als vehicles considerats clàssics.  

 

Les dues condicions essencials perquè els vehicles siguin bonificats son les següents:

  • Vehicles de més de 30 anys amb un estat correcte de funcionament, sense que les seves característiques tècniques s'hagin modificat de forma substancial.  
  • Que el seu titular sigui soci d’un club de clàssics acreditat en el Registre de la Generalitat.

 

Tota la informació relacionada es pot trobar a la web www.classicclubmontmelo.com . La mateixa web també disposa d’un formulari per tramitar la bonificació i aportar la documentació necessària. Per qualsevol dubte o consulta està també disponible el correu electrònic classicclubmontmelo@gmail.com

 

La gestió d'aquest tràmit per part del  Clàssic Club Montmeló és gratuïtat per a les persones associades a l'entitat que estiguin al corrent del pagament de la corresponent quota anual.

 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 08/07/2021 10:13:20