Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:47  |  31/01/2023

Data i hora oficial

El temps

Montmeló som bombolla! Una Festa Major extraordinària

  • Enquesta Festa Major 2021

    Enquesta Festa Major 2021

3/7/2021

El darrer cap de setmana de juny, Montmeló ha viscut i gaudit una Festa Major que s’esperava amb ganes com mai i que s’ha celebrat amb tota la normalitat possible que ha permès la contenció de la pandèmia per Covid-19.

 

El tret de sortida es va donar dijous 24, amb un nou i original format del Toc d’Inici tradicional, al ritme dels Catfolkin i amb la gresca i xerinola de les entitats de cultura tradicional com els Diables, la Colla de Gitanes de l’Agrupa i la Colla de Geganters i Grallers,que van presentar, de sorpresa, els nous gegants de Montmeló.

 

Divendres va ser un dia ben complet per tots els gustos i colors, amb activitats com el Mercat de Xauxa,que va organitzar el Cij Esplaia't, i que va donar pas a l’actuació de Jaume Barri, qui va fer gaudir a infants i adults i va ajudar a alleugerir la calor amb aigua i espuma.

 

Una Festa Major pensada per a totes i tots que també va incloure un espectacle musical per a nadons que va exhaurir entrades i que va deixar molt bones sensacions entre els espectadors més menuts i no tant menuts.

 

Malgrat l’espectacle de circ programat inicialment no es va poder celebrar degut a la lesió d’un dels artistes, la companyia UpArte i el seu espectacle Áureo van deixar al públic de l'amfiteatre de La Torreta bocabadat al veure els salts mortals i peripècies que feien dins d’un cub!

 

Divendres també es va celebrar la primera de les dues sessions de l’espectacle dels Diables de Montmeló Llum, Foc, Esperança, un espectacle on la pirotècnia es fusionava amb la música i l’emoció del període viscut.

 

Els concerts de nit varen ser dos. D’una banda, als Jardins de La Torreta, Guateque va engrescar a un públic entregat amb versions dels 60 i 70’s; mentre que l’Avinguda Mil·lenari tothom gaudia de les esbojarrades versions de La Loca Histèria. En aquest darrer espai, així com també a l’espai del Montmeló Sunset a La Llosa, es trobava el Punt Lila, un espai de suport i autodefensa feminista on poder denunciar comportaments sexistes i LGTBIfòbics, i un punt de trobada per a poder informar-se i resoldre dubtes.

 

L’estrella de la festa de dissabte, quan Montmeló es llevà amb un matí de sol i calor, va ser el tobogan aquàtic Splash Slide, que va convertir el poble en un parc aquàtic d’allò més refrescant i divertit!

 

De diumenge va destacar el concert de gòspel, amb una sala polivalent plena, i la ja tradicional Orquestra Selvatana, que, juntament amb l’espectacular Castell de Focs, van posar punt i final a la festa.

 

Amb tot, una Festa Major extraordinària, tant pel que ha fet gaudir com per les circumstàncies en les que s’ha desenvolupat. Sense la col·laboració i la responsabilitat de tots i totes els montmelonins i les montmelonines no hauria estat possible i des de aquí, fem palès un gran agraïment.

 

Per últim, i amb la voluntat de fer una festa participada, animem a tothom a realitzar l’enquesta que es troba a lenllaç QR, per rebre opinions i suggeriments que ens permetin millorar any rere any.

 

Visca Montmeló i Visca la Festa Major! Fins l’ant vinent!

 
 Data de modificació: 09/07/2021 13:45:44