Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:39  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

Tallers per a la gent gran durant el mes de juliol

  • tallers d'estiu per a la gent gran

    tallers d'estiu per a la gent gran

25/6/2021

Des de la Regidoria de Gent Gran s'ha preparat un seguit d'activitats per tal de continuar el programa d'envelliment actiu a Montmeló durant el mes de juliol.

 

Els tallers es realitzaran del 28 de juny al 23 de juliol de 2021 en diferents espais del municipi segons la temàtica d'aquest. Així es preveu donar continuïtat a la programació del Casal durant el mes de juliol, sempre amb la mirada en la participació activa, el manteniment de la salut i evitar la soledat en la gent gran.

 

Les tipologies de tallers són molt variades. Hi ha un grup de tres tallers sobre internet: taller sobre l'ús bàsic del mòbil, taller monogràfic sobre Instagram i petites nocions sobre fotografia amb el mòbil.

 

També hi ha tallers dirigits al manteniment i la cura de la salut física i corporal, com el taller de fangoteràpia i el taller de Salut a l'aigua, que es realitzarà a la Piscina municipal. Per la seva banda, Oncovallès oferirà un taller sobre protecció de la pell en gent gran.

 

Destacar també el taller d'art-teràpia, que vol posar en relleu la creativitat personal a través de diferents produccions artístiques. I per últim, conjuntament amb el Museu Municipal, es portarà a terme una activitat amb el títol de Reminiscència, un espai on compartir records i experiències del passat.

 

Tots els tallers són gratuïts i totes les persones usuàries amb el carnet del Casal, poden informar-se i realitzar la inscripció a la consergeria del Casal (G2M), de 10 a 13 h i de 16 a 19 h de dilluns a divendres, del 9 al 15 de juny. La resta de persones majors de 60 anys es podran inscriure del 16 al 18 de juny.Data de modificació: 30/06/2021 10:56:30