Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:31  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

Més de 260 inscrits al Casal d'Estiu d'aquest mes de juliol

  • Casal d'Estiu olímpic  a Montmeló

    Casal d'Estiu olímpic a Montmeló

19/6/2021

L'Ajuntament organitza un nou Casal d'estiu on els infants podran gaudir d'activitats en el lleure durant les primeres setmanes de les vacances. Aquest any i donada la demanda de les famílies, el Casal afegeix una cinquena setmana i ocupa tot el mes de juliol.

 

Durant les tres setmanes d'inscripcions s'han apuntat un total de 263 infants; tot un èxit si es compara a les xifres del Casal d'estiu del 2020 i es pot dir que aquesta activitat torna als paràmetres habituals d'inscripcions d'any anteriors.

 

Enguany, els infants apuntats es dividiran en deu grups a càrrec d'un equip de 46 monitors i monitores, entre els quals es troben 13 voluntaris. La normativa Covid del Procicat marca que els grups bombolla tinguin un màxim de 24 infants. Tenint en compte aquestes restriccions, el nombre final de places s'ha vist limitat, fet que ha provocat que algunes famílies no hagin pogut inscriure als seus fills al Casal d'estiu 2021.

 

Respecte al funcionament del Casal, tot i que la normativa ha canviat respecte a l'any passat, es continua amb les mesures obligatòries com són: portar mascareta, rentar-se les mans, distància de seguretat, juntament amb unes altres mesures d'aspecte organitzatiu com és l'entrada esglaonada i els grups bombolla.

 

Seguint amb el Casal d'aquest curs, el Centre d'Interès que seguiran els nostres infants estarà molt relacionat amb les Olimpíades, ja que finalment se celebraran aquest any després de la cancel·lació d'aquestes l'any passat.Data de modificació: 23/06/2021 14:58:19