Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:32  |  17/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Música al Museu, concert de fi de curs de l’EMM

  • Concert de final de curs de l'Escola Municipal de Músicaa de Montmeló

    Concert de final de curs de l'Escola Municipal de Músicaa de Montmeló

18/6/2021

Diumenge 6 de juny, l’alumnat de l’escola de música va fer el concert de fi de curs. Per aquest any sota el títol de Música al Museu, van unir la Història i l’arqueologia amb la música. El concert va fer gaudir a totes les persones que omplien la Sala Polivalent.


El presentador i conductor de l’acte va ser Pol Castejón, arqueòleg i tècnic del Museu Municipal de Montmelo i del jaciment de Mons Observans. Castejón va realitzar una “classe magistral” i molt instructiva sobre diferents aspectes del patrimoni de Montmeló.


Destacar també que el concert es va obrir i tancar amb una peça composta i dirigida per un professor de l’Escola de música i també va sonar un tema de composició pròpia d’un petit alumne de saxo. L’acte el va tancar la directora de l’EMM, Montse Trisan i el regidor d’Educació, Lluís Esteban.


Cal recordar que aquest any la majoria de les classes han estat virtuals i cal valorar, encara més, l’esforç del professorat i de l’alumnat per a l’organització i celebració d’aquest acte.Data de modificació: 22/06/2021 14:27:14