Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:04  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

Cercar feina a través del mòbil 

  • Cercar feina a través del mòbil

    Cercar feina a través del mòbil

19/6/2021

Els dies 8 i 10 de juny, s’han dut a terme les dues sessions formatives específiques per a la millora de les capacitats de recerca de feina utilitzant el mòbil.

 

Una empresa externa especialitzada ha impartit aquesta formació, que compta amb una excel·lent valoració en tots els altres municipis on s’ha realitzat, i que ha beneficiat a 12  persones usuàries del Servei Local d’Ocupació.

 

Arran de l’increment de recursos humans i econòmics al Departament de Promoció Econòmica, es va sol·licitar i s’ha obtingut suport econòmic de la Diputació de Barcelona per a, entre altres, tirar endavant noves accions com aquesta, per a la millora de l’ocupabilitat de les persones participants. 

 

D’acord amb la planificació existent, des del Departament de Promoció Econòmica s’oferiran diversos tallers durant tot l’any per a la millora de l’ocupabilitat dels usuaris del Servei Local d’Ocupació. El proper taller serà “Una imatge val més que mil paraules”, els dies 12, 14 i 16 de juliol.Data de modificació: 22/06/2021 13:47:10