Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:37  |  31/07/2021

Data i hora oficial

El temps

3a edició del curs de neteja professional

  • 3a edició del curs de neteja professional

    3a edició del curs de neteja professional

20/6/2021

Del 9 al 18 de juny es desenvolupa la tercera edició d’aquesta formació orientada a la capacitació professional en un sector que, arran de la crisi de la Covid, ha vist com augmentava molt la demanda de personal.

 

Aquesta formació, impulsada des del Departament de Promoció Econòmica per a les persones usuàries del Servei Local d’Ocupació, pretén contribuir a la millora de l’ocupabilitat de persones que busquen la inserció laboral en un sector amb elevada demanda i just abans de les previsibles substitucions per vacances d’estiu.

 

El curs té una formació teòrica de 20 hores, amb l’opció de pràctiques en empresa, i s’ha revelat com un bon argument per, entre altres, optar de la millor manera a l’oferta de feina de neteja al Circuit en motiu dels Grans Premis. La formació va a càrrec de l’Institut Tècnic de la Neteja, entitat de referència en el sector.

 

Les dues edicions anteriors del curs han estat molt ben valorades pels alumnes, que han manifestat que troben molt útil la realització de pràctiques per què l’empresa els pot conèixer.Data de modificació: 22/06/2021 13:39:30