Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:37  |  20/09/2021

Data i hora oficial

El temps

Tu tries, Montmeló hi guanya! nova  campanya de promoció del comerç local

  • Tu tries, Montmeló hi guanya!

    Tu tries, Montmeló hi guanya!

10/6/2021

Aquesta Campanya és una nova iniciativa de l’Ajuntament de Montmeló per posar en valor la importància de tenir i mantenir una xarxa d’establiments comercials i de serveis al nostre municipi.

 

Cada establiment té al darrera una o diverses famílies que coneixen bé als seus clients i que s’esforcen per procurar satisfer les seves necessitats. Demanem al nostre comerç tot el que ens calgui, i sempre el tindrem a prop, al nostre servei.

 

Com a persones consumidores, és a les nostres mans; tenint i demostrant confiança en el nostre comerç, tots hi guanyem, Montmeló hi guanya.

 

Després d’haver plantejat aquesta campanya a la Unió de Botiguers i als comerços en general, finalment han estat 49 establiments els que s’hi han adherit, plantejant fins a 141 propostes diferents, les que cadascun ha cregut més interessants per que la ciutadania conegui o reconegui.

 

Totes les 141 propostes s’han agrupat en un fulletó que es distribuirà a les bústies i que estarà disponible on-line i a tots els establiments adherits. Les propostes surten numerades i presentades ordenades per carrers.

 

A partir d’aquí, es planteja que es planteja que la ciutadania voti les 3 propostes que consideri millors, una per establiment. Totes les persones que votin participen en el sorteig de 20 premis de 100 euros en vals de compra. Les 20 persones afortunades rebran 5 vals de 20 euros cadascun, vàlids únicament en els 49 establiments adherits a la campanya. Els vals de compra no seran acumulables i caducaran el 30 de setembre.

 

Els 3 establiments més votats rebran també un reconeixement públic i un premi en metàl·lic.

 

Com participar-hi

  • Omple la butlleta de votació amb les teves dades personals (nom, cognoms i telèfon de contacte) i escriu el número de les tres propostes que més t’agradin.
  • Cada persona només pot votar un sol cop. Si es detecta que hi ha més d’un vot de la mateixa persona, els vots següents seran nuls.
  • Es pot votar físicament, amb les butlletes, a les urnes que es podran trobar als establiments participants i a l’Ajuntament, o bé de forma telemàtica clicant aquí.
  • Les propostes triades han de ser d’establiments diferents, no es pot votar més d’una proposta per establiment.
  • El darrer dia per votar és diumenge de Festa Major, dia 27 de juny.
  • Un cop es coneguin els resultats de la votació, s’anunciarà públicament els resultats i la data i hora del sorteig dels vals.

 

Més informacióData de modificació: 10/06/2021 21:10:43